21 de març de 2014

Pipes salades de carbassa

Hola a tots!
M'estic redimint de tants dolços o sigui que avui de nou recepta salada. De fet no se ni si en podríem dir recepta, de tant fàcil que és de preparar.
Avui en dia podem trobar carbassa tot l'any, en trossos o sencera i n'hi ha a tots els supermercats, així que no tenim excusa per no preparar unes boníssimes pipes salades. Però ull! no n'abuseu que van fregides i aviat començarem l'operació bikini!!!

Ingredients
-pipes de carbassa crues
-oli d'oliva
-sal

Estris
-colador
-paper de cuina
-bol
-paella anitadherent

Som-hi!
Comencem netejant bé les pipes per treure les restes de carbassa que puguin dur enganxades.



Llavors les rentem amb aigua i les assequem bé amb un paper de cuina.




En un bol barregem un raig d'oli d'oliva i una culleradeta de sal, la proporció la podeu decidir en funció de com vulgueu de salades les pipes.


Posem les pipes dins el bol amb l'oli i la sal i les remenem bé perquè s'impregnin.

Finalment les fregim en una paella antiadherent. No hi poseu oli perquè les pipes ja en duen.
Quan estiguin daurades les retireu i les deixeu refredar.


Les podeu guardar en un pot hermètic, així es mantindran cruixents.


Espero que us agradi la recepta i que proveu de fer-la!
Bon profit!!

1 comentari:

  1. que guai!!!!
    mai ho havia pensat, però tan fàcil que és, ja probaré a fer-ho

    ResponElimina

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly