25 de novembre de 2014

Barretes energètiques de quinoa

Hola a tots,
Avui us porto una recepta per aixecar l'ànim. La tardor es fa difícil: els dies s'escurcen, comença a fer fred i tots ens sentim una mica axafats. Per això us aniran genial aquestes barretes energètiques que us porto avui. Les podeu menjar a mig matí, per berenar, o per dur a l'oficina i us donaran un extra d'energia!



13 de novembre de 2014

Magdalenes de carbassa

Hola a tots,
Avui toca recepta amb carbassa. Quan arriba el temps de les carbasses a casa ens tornem monotemes: crespells de carbassa, crema de carbassa, coca de carbassa,... és la desavantatge de menjar productes de l'hort que, quan arriben, en tenim en gran quantitat, però no em queixaré!! poder menjar productes de l'hort és una de les meravelles de la vida: tomàquets amb gust de tomàquet, pèsols ben tendres, flors de carbassó a punta pala! Som uns privilegiats.

Pel que fa a les receptes amb carbassa sovint tenen l'inconvenient de que primer s'ha de fer coure la carbassa i llavors utilitzar-ne el puré, per això feia temps que anava darrera d'una recepta de magdalenes on poguéssim utilitzar la carbassa crua, i per fi la tinc! 
Així encara és més fàcil, ja veieu que sempre estic pendent de facilitar-vos la vida!



7 de novembre de 2014

Castanyes al microones i una sorpresa!

Hola a tots,
Avui estic molt contenta perquè aquesta recepta ve acompanyada d'una sorpresa: la nova imatge del blog. Tot i que encara falten detalls per pulir, crec que el canvi ha valgut la pena i reflexa molt millor el que pretenc transmetre amb aquesta pàgina: un petit racó de pau, on esbargir-se i descobrir noves receptes fàcils. Us agrada? Vull donar les gràcies a Personalización de blogs per la feina i la bona entesa, m'ho han posat molt fàcil.

La recepta d'avui és taaaant senzilla que quasi no cal recepta però no per això deixa de ser interessant. Per a mi, m'ha suposat un canvi a l'hora de menjar castanyes. 

És evident que com les torrades al foc amb una torradora no hi ha res. A més, la litúrgia de seure tots al voltant del foc, sentir com els catanyes peten...això no té preu! però és evident que cada vegada és més difícil torra-les: vivim en pisos i no tenim ni el lloc ni les condicions per fer-ho, per tant aquesta recepta us vindrà de perles! I només tardareu tres minuts a preparar-la, us explico com!




Printfriendly