Avui us porto una recepta molt senzilla però que funciona molt bé tant pel dia a dia com per si teniu convidats i prepareu un àpat a base de picar el cap de setmana: empanadilles.
Ingredients (16 empanadilles)
-1 carbassó
-1 pebrot vermell
-500gr de carn picada de vedella
-massa per empanadilles
-1 ou
-all opcional
Som-hi!
Comencem picant les verdures. Com sempre podeu utilitzar les verdures que més us agradin o que tingueu a la nevera. En el meu cas carbassó i pebrot vermell.
Un cop picades les verdures les fregim amb una mica d'all. L'all és opcional que ja se que alguns dels seguidors no us agrada.
Un cop ben cuites hi afegim la carn fins que quedi rossa.
Estenem la massa per empanadilles en una safata del forn on prèviament li haurem posat un paper de forn. Jo he utilitzat massa per empanadilles de la Cocinera. Hi van 16 làmines, quantitat perfecte pels ingredients que he utilitzat. La única pega és que trobo que aquesta massa es trenca molt i no queden gens maques. Ja ho veureu a les imatges.
Amb les dents d'una forquilla marquem tota la vora perquè hi quedin les ratlletes típiques de les empanadilles i perquè així quedin ben segellades.
Jo he escollit la opció de coure-les al forn però també es poden fregir en oli abundant en una paella.
Trobo que al fer-les al forn no queden tant olioses ni pesades.
Bon profit!
Fan molt bona pinta, com que a mi les verdures no m'agraden massa, les probare de fer amb tonyina i tomata
ResponEliminabon cap de setmana.
Ahir vam tindre la sort de compartir taula amb el Martí i ens va recomanar el teu blog, ara estem pendents de les receptes de cuina tunisiana, ens en va dir meravelles.
ResponEliminaMentrestant, ens entretindrem amb els pans de llet, fan venir gana només de veure'ls ; )
Hola Betty, en Martí ja m'ho va comentar. En breu començarem les receptes tunisianes, espero no decepcionar-vos!!!
ResponElimina