5 de juny de 2012

Guacamole

Hola a tots,
Fa uns dies que no escric però la bogeria del dia a dia no et deixa ni un segon.
Avui us porto la meva recepta "estrella" de les festes. Quan organitzem un dinar o sopar on tothom ha de portar alguna cosa tothom em demana el mateix: "Tu Eva fes guacamole!"
I mireu que és una recepta fàcil fàcil, però us farà triomfar segur.
Com a anècdota explicar-vos que un dia en un sopar un bon amic em va demanar que fes guacamole i va portar un convidat mexicà!!! quin horror....perquè el meu guacamole és una adaptació sui generis i light de la versió mexicana. Però us haig de dir que no se si per educació o perquè realment era així em va dir que li havia agradat molt.

Ingredients
-2 alvocats grossos i madurs
-1 ceba petita
-Pebrot verd
-Suc d'una llimona
-Oli i sal

Som-hi!
Comencem buidant els alvocats amb una forquilla en un bol traient-los l'ós.

Xafem els alvocats amb la forquilla fins que quedi una massa.


Tallem la ceba i el pebrot a trossets petits i els afegim a l'alvocat.


Hi afegim el suc de llimona i barregem bé amb al mateixa forquilla.


Hi afegim oli d'oliva, ho remenem i rectifiquem de sal.


Si us agrada el guacamole picant podeu preparar la "versió vermella" afegint-hi trossets de tomàquet i tabasco.
Compreu uns dips de blat de moro naturals (us recomano els de Mercadona) i a gaudir!


Bon profit!!

4 comentaris:

  1. Ara provaré aquesta manera de fer el guacamole però jo a l'anar a comprar hauré de demanar "palta" jejej
    Salutacions
    Ares
    Menjar en un altre idioma

    ResponSuprimeix
  2. Espero que el trobis bo Ares.
    Gràcies per visitar el blog!
    Eva

    ResponSuprimeix
  3. Jo el faig igual però sense el pebrot. Ho provo.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Les dues versions són vàlides. Pots provar de fer-la amb pebrot a veure si us agrada i sinó doncs sense, que no és imprescindible ;-)

      Suprimeix

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly