3 de desembre de 2012

Taula per a 7.000 milions

És estrany el nom del post oi? Aquest cop no us porto una recepta sinó una proposta d'acció benèfica.
A Intermón Oxfam han creat una campanya que es diu Taula per a 7.000 milions i que pretén ajudar a combatre la fam. Quan he llegit el text de presentació m'hi sentit tant identificada que no m'he pogut estar de compartir-ho amb vosaltres.

L'acció és curiosa, es tracta de seure a taula donant 2€. Fins i tot pots seure al costat d'un amic. Si voleu podeu seure al meu costat aquí i així compartim taula. La idea és aconseguir que seguin 7.000 milions de persones.

Goso demanar-vos que entreu al web i col·laboreu en aquesta campanya perquè s'ho val!I ara que arriba Nadal i que tots estem més conscienciats encara més!

Us deixo el mail que m'han fet arribar una bona amiga que sempre col·labora desinteressadament en un munt d'accions i de la que n'haig d'aprendre molt:A Internet hem compartit més de 20.000 milions de fotos de menjar. Una dada sorprenent, i per a nosaltres esperançadora. Perquè veure que a la gent li agrada compartir és pensar que junts podem combatre la fam.

Tu que col·labores amb nosaltres ja saps que avui gairebé 900 milions de persones se n'aniran a dormir sense poder menjar. I el més injust és que ho faran en un món capaç d'alimentar tothom. Per això, des d'Intermón Oxfam, creem la campanya Taula per a 7.000 milions.

Una taula simbòlica que volem omplir de gent compromesa i solidària com tu. I necessitem la teva ajuda per fer-la tan gran com sigui possible.

Per això et demanem que ens ajudis a difondre la campanya: demana als teus amics que entrin a www.taulapera7000milions.org  i s'asseguin a la taula. Comparteix-lo entre els teus amics, familiars, companys... També ho pots penjar al teu mur del Facebook o twitejar-ho entre els teus contactes. Digue-ho a tothom que coneguis!

Aconseguim crear entre tots una taula en què l'única fam que hi hagi sigui la fam de justícia.

Moltes gràcies!

2 comentaris:

  1. Quina gran idea. Sona molt bé això de "fam de justícia".

    ResponElimina
  2. Tot el que sigui col·laborar mai està de més, que encara que a vegades no ens n'adonem tenim molta sort!

    ResponElimina

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly