19 de febrer de 2014

Pasta de full de verdures i carn

Hola a tots!
Avui una recepta fàcil i salada...per fi!!! Ho se, tinc una obsesió amb els postres, però no ho puc evitar. Així que avui per compensar saladet.
Ja hem parlat molt de la pasta de full i de la seva versatilitat però com que l'havia utilitzat sobretot per receptes dolces avui la farem amb verdures i carn.

Ingredients (2-3 persones)
-1 làmina de pasta de full fresca o congelada rectangular
-1 carbassó
-1 pebrot vermell
-250gr de carn picada
-1 ou
-sèsam


Som-hi!
Preescalfem el forn a 200ºC.
Comencem tallant les verdures a daus.


Les fregim amb oli d'oliva en una pella i quan ja estiguin força daurades i afegim la carn picada i la fem al gust, a mi m'agrada rossa. La retirem del foc i l'escorrem per treure'n el suc, sinó la pasta de full ens quedaria remullada.

Estirem la pasta de fulla i posem la barreja al centre.
Als laterals fem talls perpendiculars a la verdura, fent tires.
Tanquem les tires com a la foto, una de dalt i una de baix creuant-les.


Ho pintem amb l'ou batut i espolvorem amb sèsam per sobre.


Enfornem fins que la pasta quedi daurada i les vores es torrin una mica.
I llestos, ja podem treure del forn i servir.


Espero que us agradi la recepta i que la proveu de fer a casa.
Bon profit!

3 comentaris:

  1. A mi també m'encanta la pasta de full i la seva versatilitat. En trena només l'he feta amb xocolata, però si que he fet alguna empanada similar a aquesta i estan boníssimes!!!

    ResponSuprimeix
  2. Molt xula aquesta recepta!!!!!!!! A veure si m'animo a fer-la!

    Gemma

    ResponSuprimeix

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly