20 d’octubre de 2014

Magdalenes de plàtan

Hola a tots,
Després de diverses receptes salades ja en tocava una de dolça!
Sovint a casa queden plàtans ennegrits, o que no tenen l'aspecte gaire temptador. Aquesta recepta que us porto avui és perfecta per aprofitar-los i donar-los servei un cop són massa madurs.
Les magdalenes de plàtan són denses i tenen aquell regust de sa que fa que no ens sentim malament si caiem en la temptació (repetidament)...jejeje.





















Ingredients
-3 plàtans madurs
-250gr de farina integral
-2 ous
-75gr de mel
-75gr de sucre
-75ml d'oli d'oliva suau
-2 culleradetes de llevat
-2 culleradetes de canyella
-1 polsim de sal

Som-hi!
Preescalfem el forn a 170ºC i posem els papers de magdalena o motlles de silicona al motlle pel forn.
Comencem aixafant els plàtans amb una forquilla. Com que són tants madurs no serà gens difícil.


Hi afegim la mel, els ous i l'oli i barregem bé.



Llavors barregem en un bol tots els ingredients secs: la farina, el sucre, el llevat, la sal i la canyella.
Afegim els secs a la barreja, recordeu tamissar perquè quedin més esponjoses.


Amb una cullera de gelats (és la mida òptima) omplim les càpsules.


Enfornem durant uns 15-20 minuts, ja sabeu que depèn del forn. Quan un punxó surti net ja estan, no us paseu de temps que quedaran ressecs.
Passeu-los a una reixeta per refredar-les, i llestos.


Si voleu podeu empolssinar-les amb sucre llustre.



A la foto podeu apreciar que a les obertures s'hi veu el plàtan, queden molt rústiques i naturals, ja veureu que us agradaran molt.

Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly