15 de setembre de 2015

Cantells perfectes / Cantos perfectes

Un títol estrany oi? amb cantells em refereixo als laterals de les coques i els pastissos.
Si aconseguim enfornar coques i que els costats ens surtin rectes tenim molta feina avançada si volem decorar-los. I si no, sempre quedaran molt més estètics. A més, el truc que us explicaré us ajudarà també a que no se us enganxin als motllos, es tracta d'encamisar el motllo.
Encamisar significa forrar el motllo per dins per tal que la massa creixi ben recte i no s'enganxi.

Un título extraño ¿verdad? con cantos me refiero a los laterales de las tortas y los pasteles.
Si conseguimos hornear tortas y que los lados nos salgan rectos tenemos mucho trabajo avanzado si queremos decorarlos. 
Y si no, siempre quedarán mucho más estéticos. Además, el truco que os explicaré os ayudará también a que no se os peguen a los moldes, se trata de encamisar el molde.
Encamisar significa forrar el molde por dentro para que la masa no se nos pegue y crezca bien recta.




Necessitem:                                       Necesitamos:
-paper de forn                                   -papel de horno
-tisores                                              -tijeras
-mantega                                           -mantequilla

Per començar hem de marcar la circumferència del motlle que utilitzarem a sobre del paper de forn.
Un cop marcada la retallem, aquest serà el paper que utilitzarem al cul del motllo.

Para empezar debemos marcar la circunferencia del molde que utilizaremos encima del papel de horno.
Una vez marcada la recortamos, éste será el papel que utilizaremos en el culo del molde.


Llavors tallem unes bandes un parell de centímetres més altes que l'alçada dels laterals del motlle. Aquests seran els laterals.

Entonces cortamos unas bandas un par de centímetros más altas que la altura de los laterales del molde. Estos serán los laterales.


Posem mantega al motllo per tal que els papers s'hi enganxin i els col·loquem.
Hi aboquem la massa com de costum i enfornem.

Ponemos mantequilla el molde para que los papeles se peguen y los colocamos.
Vertemos la masa como de costumbre y horneamos.


Quan ho traiem anem amb compte i veureu que us surt una coca perfecte, com si l'haguéssim anivellat amb un ganivet.

Cuando lo sacamos tengamos cuidado y verás que te sale una torta perfecto, como si la hubiéramos nivelado con un cuchillo.


Què us sembla? útil? Encara que sembli complicat és molt senzill i us estalviarà molts mal de caps. I si voleu cobrir-les amb ganaché o algun altre tipus de cobertura tindreu mitja feina feta.

¿Qué os parece? útil? Aunque parezca complicado es muy sencillo y le ahorrará muchos dolores de cabeza. Y si desea cubrirlas con ganaché o algún otro tipo de cobertura tendrá media trabajo hecho.


Espero que us agradi!
Espero que os guste!

Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly