27 d’octubre de 2015

Arròs amb llet / Arroz con leche

Hola a tots,
Avui us porto una recepta molt típica però que potser molts no haureu tastat o d'altres d'entrada direu que no us agrada, doneu-me un vot de confiança i no us decebrà. L'arròs amb llet sona a les àvies, a postre antic, però té un sabor molt suau i bo, a mig camí entre la llet, la llimona i la canyella. A més, és molt fàcil de preparar!


Hola a todos,

Hoy os traigo una receta muy típica pero que quizás muchos no habréis probado o de otros de entrada diréis que no os gusta, dame un voto de confianza y no te decepcionará. El arroz con leche suena a las abuelas, postre antiguo, pero tiene un sabor muy suave y bueno, a medio camino entre la leche, el limón y la canela. Además, es muy fácil de preparar!



Ingredients                              Ingredientes

-100gr d'arròs                           -100gr de arroz
-100gr de sucre                         -100gr de azúcar
-500ml de llet                           -500ml de leche
-1 branca de canyella               -1 rama de canela
-la pell de mitja llimona          -la piel de medio limón

Som-hi!

Comencem pelant mitja llimona vigilant de no agafar la part blanca, que amargueja.
Empezamos pelando medio limón vigilando de no coger la parte blanca, que amarga




Posem a l'olla la llet, la canyella, la pela de la llimona i el sucre.
Quan comenci a bullir retirem la branca de canyella, hi afegim l'arròs i tanquem la olla exprés.

Ponemos en la olla la leche, la canela, la cáscara de limón y el azúcar.
Cuando empiece a hervir retiramos la rama de canela, añadimos el arroz y cerramos la olla exprés.



Quan comenci el vapor comptem 10 minuts. I llestos!
Ja podrem obrir l'olla i emplatar.

Cuando empiece el vapor contamos 10 minutos. Y listo!
Ya podremos abrir la olla y emplatar.


(Veieu la textura? és espessa sense arribar a quedar molt dens. / Veis la textura? es espesa sin llegar a quedar muy denso)


El podeu posar en copes de cocktail i donar-li un toc de canyella mòlta.
Lo podéis poner en copas de cocktail y darle un toque de canela molida.




Espero que li doneu una oportunitat a la recepta, que segur que us agradarà!
Bon profit!
Espero que le deis una oportunidad a la receta, que seguro que os gustará!
Buen provecho!




3 comentaris:

  1. Bona tarda Eva,
    ja l'he provat!!!! i ben provat ( per berenar ). bonissiiim!!!! em sembla que la propera vegada faré la recepta doble!!!
    una abraçada
    Rosa des de Vilablareix ;-)

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Que bé!!! me n'alegro que t'hagi agradat! Et dec la recepta de la crema catalana ;-)

      Suprimeix

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly