23 de febrer de 2016

Novetats a Evacuinera- sóc a Youtube!

Hola a tots,
aquest post l'hauria d'haver escrit fa uns mesos, ho se, però la veritat és que ha sigut una bogeria...començo pel principi:

Com sabeu fa quatre anys que escric aquest blog, i des de l'inici la meva motivavció ha estat explicar-vos receptes senzilles que poguéssiu preparar encara que no tinguéssiu molts coneixements de cuina, d'aquí el fet de que publiqués les fotos del pas a pas, per ajudar-vos a saber que anàveu pel bon camí.

El maig de l'any passat vaig tenir una oportunitat única: gravar una sèrie de receptes per la marca alemanya de menatge Fissler amb qui col·laboro des de fa temps. Mai m'havia posat davant la càmera així que va ser immersió total, 10 hores de rodatge amb cinc persones mirant-me i en el lloc més espectacular on cuinar a Barcelona: l'escola de cuina Hoffman.Us podeu imaginar els nervis que vaig passar, jo que sempre havia dit que el meu lloc era darrera la càmera i no davant! però malgrat les circumstàncies i els nervis m'ho vaig passar molt bé, i aquella idea que feia temps que em corria pel cap d'obrir un canal de youtube anava agafant més força... però no m'acabava de decidir.

Fins que va arribar en Xevi, un company i amic que tenia ganes de muntar un canal de youtube però no volia posar-hi la cara, i boom! equip ideal, ell té els coneixements tècnics (és informàtic i li agrada el vídeo) i jo hi posava les receptes i la cara ;-)
Així que el passat mes d'octubre, des de la cuina de casa meva, vam inaugurar el canal de Youtube Evacuinera, on pengem receptes dues vegades a la setmana: els dimarts i els divendres. Les receptes són fàcils de preparar, com les del blog, i hi ha de tot: postres, entrants, plats elaborats, trucs, llibres, apps,...i tot el que es pugui servir per fer-vos la vida més fàcil a la cuina i estalviar temps i maldecaps.
Aquí teniu el vídeo de presentació:

(amb els mesos he millorat, us ho prometo! 
mireu els últims vídeos del canal i veureu la diferència ;-)

Com veieu he canviat l'idioma i he passat el castellà, això es deu al fet d'intentar arribar a quanta més gent millor. Els vídeos requereixen de molt més esforç que els posts al blog, penseu que s'ha de gravar, editar, muntar i penjar, són un munt d'hores! i tot per amor a la cuina, així que tenint la possibilitat de fer-los en castellà, la meva segona llengua i que resulta és la segona llengua més parlada al món doncs no podia deixar passar l'oportunitat, això si, el nom català no el canvio ;-)

Així que us espero a tots al canal de youtube, i a la nova web que estarà llesta en breu i que canvia de domini, em trobareu a evacuinera.com

La veritat és que em fa peneta deixar de publicar en aquest blog, però la vida són passos, i s'han de caminar d'un en un cap endavant, els que deixem enrere no cauen en l'oblit, ens han permès ser on som i jo dono gràcies pel dia que vaig decidir obrir aquest blog, mig en broma mig en serio, perquè mai m'hagués imaginat que em portaria fins on sóc avui.

No vull acabar sense donar-vos les gràcies a tots i cadascun dels que em seguiu, si no haguéssiu estat al meu costat ara no seria el que sóc, GRÀCIES!

Si voleu seguir amb contacte amb mi, a banda de youtube em trobareu a:

Facebook
Twitter
Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar, el blog viu dels vostres comentaris!

Printfriendly